#ubuntu - Mon 12 Mar 2007 between 13:47 and 13:53

NY Lost Funds



schwoflerdilch, cause maybe the slowdown is only with cloning
dilchschwofler, well, twinview does both, so both :)
schwofler, i only use it to one side, so maybe that's it
GionnyBossyomm, ahahah! Well, theres windows too on this computer, so he can continue using windows as before but... Id really like to let him use Ubuntu
yommschwofler : card , cpu , memory ?
Gionny : i See :) What seems to be the problem ?
lorderunionhi i've got a weird problem. im using KDE/kubuntu, but everytime my computer starts up it starts up with the Ubuntu login screen. how do i get it to present the kubuntu login screen?
schwoflerdilch, nvidia gforce5600, athlon xp3000+, 1,5gb ram
vcrobeHi people, I need some C programmer that help me !!!!!
yommschwofler : hmm uts not your specs either :)
eckvcrobe: try ##c
CraeoGionnyBoss, I'm not for sure, I want to say try the VIA driver like you were doing and when you're editing the xorg.conf make sure you set the hori and vert hertz correctly so you can boot back intoo X when you restart. But you need to find out what your monitor's hori and vert are first. It worked for me just now. Might want to try the manfacturer's site to get the information about your monitor/
GionnyBossyomm, its a VIA S3G UniChrome Pro IGP integrated graphic card... Ubuntu doesnt recognise it and use the "vesa" driver, but it is so slow... unusable when you move a window or do a scrolling
dilchschwofler, maybe try with the TwinViewOrientation "RightOf" instead of "Clone"
vcrobebut the question is about an error I get in ubuntu
rbilgesus: maybe this page will help ... read it all ... possibly last post will also help? http://www.ubuntux.org/cant-install-canon-printer-drivers
schwoflerdilch, ok, i'll give it a shot. i'll be back in a few
dilch, yomm thanks for now
eckvcrobe: your solution to such a problem should not involve C (or if it does, maybe you should try contacting the ubuntu developers)
yommGionny : I see , I'm have no experience with that card , but try tweaking some of xorg.conf settings , like : Option "Accel" "True"
colbertfbc: I'm stuck already lol with the HowTo.. when he says create 2 filters.. i'm going to edit>Msg Filters, I click Add, but then "Set Status is Junk ThenPipe to program /usr/bin/bogofilter -s + Stop Processing" where do I put that?
eckyomm: i don't think you can use acceleration with the vesa driver
GionnyBossCraeo, ok thanks I can try it. But Im not sure it will work just setting the via driver like that. Ive already tryed it a lot of times with different configuration (enabling/disabling kernel framebuffer and other things like that)
yommEck : I see
Gionny/Eck : Isn't there an S3 driver for Ubuntu ?
I thought so ...
GionnyBossyomm, I can try it. The problem is that I cant find a driver
vcrobeeck: Can you tell me how to contact them?
ecki am pretty sure i have seen such a driver in the kernel config, it must exist
GionnyBossyomm, I afraid that this card is not supported
craigbass1976I've mounted up a floppy. Now, when I change disks do I have to unmount/remount it?
yommGionnyBoss : have you tried : sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg" & then selecting S3 driver ?
GionnyBossyomm, but I wanted to ask here so I can get some advices from the people here. What would zou do?
yomm, is there an S3 driver too?
eckvcrobe: i would try launchpad.net, there is an ubuntu-dev mailing list but i think you now need to be registered as a dev to write to it
yommGionnyBoss : I thought so , yes
tGionnyBoss : not 100% sure
GionnyBossyomm, I tryed the VIA one... now I check :)
vcrobeeck: So what can I do?
eck: Any suggestion?

Page: 1 8 15 22 29 36 43 50 57 64 71 78 85 92 99 106 113 120 127 134 141 148 155 162 169 176 183 190 197 204 211 218 225 232 239 246 253 260 267 274 

IrcArchive

NY Lost Funds