#ubuntu - Wed 28 Feb 2007 between 20:56 and 21:00

NY Lost Funds



ubmok
foormeahi. i've got a problem with torrent clients. ktorrent finds very few peers compared with utorrent...
gravemindMy mac sees linux, but can't write to it, and linux doesn't see anything
IndyGunFreakjrib: if there were a way to kiss someone online, male or female, idon't care, id plant one on you right now.
mage(lspci -> pastebin/google)
benn92649well at least I have people to talk to
IndyGunFreaklooks like its gonna uninstall kde-games, which is no big deal, i'll jsut reinstall that
jlgaddisIndyGunFreak: apt-get remove `dpkg -l|grep kde|grep ^ii|awk '{ print $2 }'`
_pirinto_the forums say to enable multiverse and do an sudo apt-get install mplayer. but I get that the package is missing or broken
jlgaddisIndyGunFreak: That'd get rid of most of it.
jacksonemganyone know a good channel that helps with sound problems?
jlgaddisIndyGunFreak: Oh, nevermind.
Ktronmage, the minimum is Radeon x800 GT with a Samsung BF940
KNY_pirinto_, apt-get install mplayer-nogui
IndyGunFreakjlgaddis: ok, but i think the command jrib gave me seems to be doin the trick.. but i'll keep that one in mind
benn92649sound is crap with LINUX
Ktronmage, it's a PCI card, and it does have a second of the same monitor plugged in, but 1 monitor before 2heh
jacksonemgyeah i agree
benn92649its all generic drivers
jlgaddisIndyGunFreak: It just removes any installed packages that have "kde" in their name.
IndyGunFreakbenn92649: why do you use linux?
jrib_pirinto_: you are missing dapper multiverse
jlgaddisIndyGunFreak: may or may not be what you want.
jacksonemgi had sound working, then after a reboot it just stopped
bobberscan anyone tell me if they got a WG311 working with 6.10 and if thy have if there are any tricks on how to get it working? Even the drivers to modprobe or even how to determine what version of the WG311 I havewould be useful...
IndyGunFreakjlgaddis: ok.. appreciate the response.
nexousHow do I get Add/Remove programs icon back into my Main Menu?
IndyGunFreakbut from te locks of terminal and what its removing, it looks like the command jrib gave is working
jlgaddisbobbers: I have a WG511T that's Atheros-based, if that helps.
mageheh, it was a pain in the ass to get Xorg to work with the DVI output of my radeon 9200se
bobberswhat driver do you use jlgaddis ?
jribnexous: is the gnome-app-install package installed?
jlgaddisbobbers: madwifi
gravemindjacksonemg: try going back to a previous kernel at boot, and see if that fixes it
bobbersis there somewhere I can read how to get madwifi working?
nexousjrib: it was there before, I was messing with my skins and menus, I'm not sure how it is gone now.
jacksonemgi didnt change anything with the kernel
IndyGunFreakjrib: lol, that removed several programs i use regularly to...lol, but no big deal.. thanks alot..
nexousactually hold on.
jacksonemgX crashed

Page: 3 10 17 24 31 38 45 52 59 66 73 80 87 94 101 108 115 122 129 136 143 150 157 164 171 178 185 192 199 206 213 220 227 234 241 248 

IrcArchive

NY Lost Funds