#ubuntu - Wed 28 Feb 2007 between 17:39 and 17:41

NY Lost Funds



juancgtanyone knows how to change the default ubuntu vncserver port?
xyverzn-iCe: https://help.ubuntu.com/community/FrostWire should have the info you need to install and get running with Frostwire.
dyrnen-iCe: deb file which the ubuntu/debian will be
yommn-ice : have you tried synaptic ?
Buvai need help
theforgelinuxnewbie756: where <dir> is the directory name.
Buvacan someone
help
pls
?
pvt
linxehjuancgt: maybe in /etc/init.d/vncserver or something
linuxnewbie756Jowi, , theforge, i don't understand
n-iCeyomm, nope there can i find it ?
spinsterBuva: ne PVT samo tuj zbori
rustywith what
atomiku_When X tries to start, I get this error: No devices detected. Then Fatal Server Error: No screens found. All I did recently was run the beryl nvidia install script and install some restricted module thing through apt-get
linuxnewbie756theforge, it is /home/matt/1
actionspinster is bosanac
spinsteris bosanac
darkcommondyrne : I install some software with Automatix2 and I have the system online, but installing apt-get via, i have some problem, sometimes (I use apt more)
yommn-ice : are you running Ubuntu Edgy ?
spinsterBuva: dojdi na kanal bosanac ajed..
n-iCexubuntu
BuvaNEED HELP ABOUT UBUNTU
theforgeokay, i have a sony vaio with 512 mb ram, 33 gb hd, 800 amd duron. currently has pfsense installed. i downloaded ubuntu-6.10-desktop-i386.iso from ftp.kernel.org burned the image to a cd-r/w. booted the cdrom and preformed the cdrom intergity test and memtest both passed. when i select ubunto start or install it claims it has loaded the linux kernel and gives a splash screen with a small progress bar oscillating back and forth. after a short ti
me the screen goes blank and nothing else occurs. any suggestions, hints, comments, etc ?
Buvajust instaled it
darkcommonBuva say
rustywhy doesnt the volume control work
spinsterBUVO DOJDI NA KANAL BOSANAC
yommn-ice : Its in your menu ; under system i think
xyverzn-iCe: are you running Edgy or Dapper?
rustyin programs or on the toolbar
darkcommonBuva what problems have u?
linxehatomiku_: if you just want to get X working, but without beryl / XGL etc, then sudo nano /etc/X11/xorg.conf and change "nvidia" to "nv"
gilligan_does anyone know where I can enable compilation of the i8k.ko module ? I can't find "I8K" or anything like that in the .config file
darkcommonBuva?? are you online??
n-iCexyverz, no idea
xyverztheforge: take a look at the resolution settings. I'd use something safe like 800x600 for install
Jowilinuxnewbie756, there are many ways of achieving this. one of the ways is to use the command "rename". it has got a special syntax though: rename 's/stringtoreplace/replacewiththis/' filename_or_wildcard

Page: 5 12 19 26 33 40 47 54 61 68 75 82 89 96 103 110 117 124 131 138 145 152 159 166 173 180 187 194 201 208 215 222 229 236 243 250 

IrcArchive

NY Lost Funds