#kde - Sat 5 May 2007 between 00:04 and 00:51

NY Lost Funds



Vasisthawolsni: ooh, neato! regional & accessibility > keyboard shortcuts > miscellaneous > block global shortcuts !! I can toggle it!
wolsniVasistha: ah, neat
Vasisthanow I wonder if there's a way I can also toggle konsole's keyboard shortcuts, in order to reclaim shift+right.....
crazy_busI'm confused. I received nation geographic video podcasts in akregator. Each video had a description and a link to the video. However all the links have disappeared. The descriptions are still on my computer but the links aren't. Why would this happen?
Alethesmaybe the links stop showing once the item is marked "read"?
Vasisthait occurred to me that maybe they've expired and are no longer valid?
crazy_busThe videos are still on the xml feed. The links to the videos are also still visible in google reader
Vasisthaah, so it has the clear scent of an akregator bug
smileafyou refearing to the bug where even if you mark all as read some still show up as unread?
I have that problem but only with 1 feed.
Vasisthasmileaf: I think he was referring to disappearing links see the line of 8 minutes ago
crazy_busI dont know if it helps but on the feeds with the disappearing links; Open in tab, open in external browser and copy link address all do nothing
Alethessounds like the xml data is corrupted
if you clear the cached data, will it get the same feeds again?
or are those gone now
Vasisthacrazy_bus: are you saying that the link still appears there, but that it is broken?
crazy_busIf I try and copy the link nothing gets copied to my clipboard
Vasisthashall I repeat my question?
crazy_busthe links have dissaped from under the descriptions if thats what your asking
Vasisthathen what are you trying to copy/open?
crazy_busindividual items in the feed
ncetervalAfter installing a few win-deco themes, they are not showing up in the KControl module. How can I get them to appear in KControl?
crazy_bushe's one of the feeds that I'm having trouble with http://podcast.nationalgeographic.com/wild-chronicles/
XVampireXUhm, how do I load /etc/profile manually?
wolsnii think it's just
. /etc/profile
Alethessource /etc/profile
ncetervalDoes anyone know how to make win-decos appear in KControl after being installed?
wolsninceterval: you could try running kbuildsycoca
Dhraakellianhehheh
set off my highlights from my brother's computer
ncetervalwolsni, Hmm, I don't think that worked.
wolsnihow'd you install?
ncetervalwolsni, Using configure, make, install from the tarball off kde-look.
wolsniinstall?
or make install?
XVampireXwolsni: Thank you!!!!!
ncetervalmake install
wolsniXVampireX: ??
XVampireX[05:25] <wolsni> i think it's just

Page: 2 9 16 23 30 37 

IrcArchive

NY Lost Funds