#gentoo - Fri 13 Apr 2007 between 15:01 and 03:04

NY Lost Funds



jdhoreotghi, i need some help...i'm trying to get gdm installed and one of the dependencies is pyopengl and pyopengl is giving me an error i can't decipher
JUEZ;)
chitheadphoenixx: but the livecd recognizes the nic whereas the installed system does not. It's just for isolating the problem
FalconKirtaranchithead, I'd recommend booting the livecd first. The problem sounds degenerate.
phoenixxchithead: so just get him to boot the livecd and check the lspci in there, don't make him use the livecd's kernel, bleck
NewCastleScottcruxeternus I added some use flages to the make.conf.Im emerge world -uDN now I am having problems with my gui computer>cd drives not reading I can man. mount the drives though.I was advised to remoove the drives from fstab.
chitheadglitt: another idea comes to mind, is /proc mounted?
dasdajswhich driver should I use for lexmark x75 with cups?
NDAKOTAdoesn't the live cd contain stage tarballs?
jdhoreotgthe error i'm getting is on the .ebuild file where it's calling use flags 'dev-lang/python' and 'tk' and yaying that python does not support the tk use flag
phoenixxchithead: plus he did not specify the last time a livecd was booted on there
Drakonenis there a big chance that emerge world -u --newuse --deep will break stuff?
glittyes /proc is mounted
NDAKOTAi thought the older versions included them
FalconKirtaranglitt, type 'mount | grep proc'
oh, it is?
nevermind
jdhoreotgcan anyone help me?
grknightVegeeta, humor me a minute and comment out both mydomain and myhostname then restart/reload
dotdotdotjames541--> did you then reemerge nvidia-drivers afterwards?
grknightVegeeta, and test again
james541yeah
Vegeetaokay..
haha.
james541and rebooted
and etc-updated
dotdotdotjames541--> did you modprobe -r nvidia && modprobe nvidia?
james541I rebooted, doesn't that do that?
jieryn-whydrogen: if echo "$STATUS" | grep -iq compiling; then echo "Compiling"
james541nvidia is in my autoload list
acxquick question, could someone suggest a website to figure out the i2c sensor for a specific mobo? seems the weblink provided on gentoo wiki died
dotdotdotjames541--> is it all fonts or just certain characters?
james541on the apps affected, all fonts
dotdotdotjames541--> which apps are affected?
james541interestingly, in the case of mplayer, the main inteface is ok, but context menus and dialogs are all garbled
I suspect this is because the main interface uses pictures not fonts
realplayer is affected
as is parts of firefox (32-bit from portage)
grknightVegeeta, if that doesn't work, try this.. backup your main.cf.. plug mine in with no changes, reload, and test
Vegeetacomment those two out

Page: 5 12 19 26 33 40 47 54 61 68 75 82 89 96 103 110 117 124 131 138 145 152 

IrcArchive

NY Lost Funds