#gentoo - Wed 21 Feb 2007 between 10:53 and 10:58

NY Lost Funds



medic30420Boohbah, thnks, let you know if that works shortly
Boohbahmaybe someone should put this wget/ssl in the topic
andrei('ebuild','/','app-text/ghostscript-gpl-8.54','merge') depends on ('ebuild','/','net-print/cups-1.2.6','merge') (hard)
DrChandralng_: emerge pv xorg-server ... Check that you have the driver fro your card listed so it looks like an enable use flag does.
andreiand so on, more than a screenfull of them!
and nothing happens after that
slainer68i've got a question about the USE keyword "static". It was enabled by default on my server. What is the meaning of this keyword and should I keep it enabled or disabled? Thanks.
nanobansheeAndrei: you need to unmask them in /etc/portage/package.unmask
andreihuh?
Nico_Andrei: yes, i've got them too... try emerging cups frist
idunhamstill doesn't work
hkBstslainer68: "euse -i static"
idunhamgives me the same error
andreibut i dont't get it!
medic30420Boohbah, same error about libssl.so.0.9.7
lng_DrChandra: everything is allright with it
andreii mean i installed gentoo following the handbook to the letter
slainer68medic30420 > you have to recompile wget
lng_DrChandra: it's i810
Nico_Andrei: you could also try ' USE="-cups" emerge alsa-utils '
andreiconfigured the kernel and all and then booted and everything worked and now the first thing i try to emerge doensnt work?!
Nico_Andrei: i did so too and i got alsa to work two weeks after my last kernel compile =)
medic30420ah, so do i do that with an ebuild? where is my source directory?
andreibesides, i thought this thing automatically installs all dependencies right
DrChandralng_: Does xorg.conf have a Device section with Driver "i810" in it?
ufkthere is this console program that can take a screenshot from specific X program not from the all window, how's that program called ?
actionNico_ has to leave
Nico_has to leave
KjartanCould someone with pygtk/gst please help me out in grabbing the tags upon file-load so it will be displayed in a playlist?
Boohbahmedic30420: what does 'ls -al /usr/lib/libssl.so.0.9.7' show?
uberpinguin_nico_: neither alsa-utils nor its deps have the cups USE flag, AFAIK.
nanobansheeufk: "import" from imagemagick might do that.
ufkyeah that!!
thanks :)
andreisp what is the problem
hkBstAndrei: it seems something went wrong with your portage snapshot. Like it got installed in the wrong place or not at all
andreii mean why all these messages
but but how come
medic30420geez, i forgot the .so while typing the link
thanks
andreii thought i did everything right!

Page: 4 11 18 25 32 39 46 53 60 67 74 81 88 95 102 109 116 123 130 137 144 151 158 165 172 179 186 193 

IrcArchive

NY Lost Funds