#gentoo - Wed 21 Feb 2007 between 23:01 and 23:07

NY Lost Funds



AndyCR1followed it, and it doesnt work for me
dude187yeah and it works in ff on windows
AndyCR1let me ciopy the message
dude187i think im gonna dig up a knoppix cd and try it in debian
NightKhaosdude187: I doubt that'll help. What format is the site in when you get to it in windows?
AndyCR1SET failed on device ath0 ; Invalid argument.
* ath0 does not support setting keys
* or the parameter "mac_key_acr" or "key_acr" is incorrect
* Failed to configure wireless for ath0
BlueLobsterOi gente.
dude187what do you mean what format?
AndyCR1ok, sorry about that
dude187its just a static html page
NightKhaosHow, and dear I say, why, would it block a Linux Box?
SliceDoghas anyone had problems with corrupt binaries after rebooting from livecd install on a sparc64?
dude187hehe well it seems its a bad time to test it, its now not working on my windows rig
peksterdude187: Worked for me in 'doze just a few minutes ago
dude187but that doesn't change this problem cause it doesn't work on either of my gentoo rigs ever
SliceDogafter I install a stage 3 from a livecd when i reboot python, ssh_keygen, etc.. give me seg faults..
dude187ah must be flaky today
puddingpimp_workIs there a way I can make layman put /usr/portage/local/layman/make.conf in /usr/local/layman/make.conf or something, it's a bit silly putting it in /usr/portage as this is often an NFS share that isn't local to the one machine
SliceDogI'm pretty sure my ram is okay, I ran the diag switch
and Solaris 10 seems to work
tardo[lt]what package has modules-update?
mattmattehdude187, works on safari
NightKhaosSliceDog: did you make sure you got the sparc tarbal?
dude187i just wonder if its their server not supporting standards or a bug in the gentoo tcp/ip stack
mattmattehdude187, seems like they are dropping linux users
peksterdude187: I ran a packet capture during an attempt to view in Linux, and got this: I sent a SYN, got bak an SYN,ACK, sent the ACK, and tried to issue a GET for the page. Then a retransmission ocured, a reply got to the Linux box where a previous segment was lost, and then the server issues a RST packet
mattmattehdude187, hmm
SliceDogNightKhaos: yup, like the system boots okay and I can compile a kernel just fine
and I've run md5/sha1s on the files
dude187huh, so it activly drops connections from linux computers?
tardo[lt]!!
peksterdude187: Looks like either they screwed up something on the server and it doesn't talk TCP/IP properly, or they intentionally block Linux users, and it's not just the useragent as I tried changing my useragent in Firefox to masquerade as a Windows box
tardo[lt]new problem: modprobe can't parse modules.dep
SliceDogand they match what is in the tarball
tardo[lt]anyone know why?
i'm trying to load prism2_usb
NightKhaospekster: why would they do that?

Page: 2 9 16 23 30 37 44 51 58 65 72 79 86 93 100 107 114 121 128 135 142 149 156 163 170 177 184 191 

IrcArchive

NY Lost Funds