#archlinux - Thu 17 May 2007 between 00:00 and 00:12

NY Lost Funds



aarcanedelaney, you can just pacman -Sf then, or delete them.
if those are the only errors.
delaneydelete the files u mean?
aarcaneyeah
delaney.xinitrc and .xsession?
aarcaneyeah
Sacro><
pacman -Sf would be a better idea
aarcaneI agree with Sacro, but do what's more comfortable to you.
vitalstatistixacpi doesn't seem to show lid open on my laptop using hal 0.5.8, anyone here see the same issue?
delaneySacro: already did the rm :(
aarcanevitalstatistix, I don't think acpi shows lid open events period. on my laptop, it showed a lid event, and I had to poll the lid device to see if it opened or closed.
delaney, it doesn't matter much. try the install now.
delaneyyeah the install worked.. openbox went in firefox now installing
vitalstatistixaarcane, so does acpi_listen show two lid events when you close and open your lid successively?
aarcanevitalstatistix, I don't know. I know acpid triggered two events though, but they were identical.
delaneyhrm.. ati module does not exist
vitalstatistixaarcane, are you running the standard arch kernel?
aarcanevitalstatistix, standard, then -mm. I'ven't got the laptop anymore though.
Sacrodelaney: xf86-video-ati ?
delaneykiller... thx.
vitalstatistixaarcane, I see: I only get one lid event (when I close the lid) no open lid event - quite strange
aarcane, thanks thought
aarcanevitalstatistix, try leaving it closed for a few moments then open it.
delaney, once you set up your .xinitrc or .xsession file, and either startx or /etc/rc.d/gdm start, you should be ready to hit firefox.
vitalstatistixaarcane, I have tried that as well
aarcanevitalstatistix, google for your laptop model, and see if other users of the same or similar models have the same issue.
delaneyyeah.. the .xinitrc and .xsession are the things im concerned with now any other distros ive used didnt seem to require it
but im sure i can figure something out
vitalstatistixaarcane, a simple cat of the /proc/acpi lid path shows that it's open thought
delaneyim sure pacman -S lynx might help me find some stuff so i wont be too much of a pest.
vitalstatistixaarcane, this could be due to hal/acpi issue since it worked before
aarcanedelaney, try just placing the line "exec openbox" or whatever the command to start openbox is in your .xinitrc and then type "chmod +x .xinitrc" then startx
delaneyawesome. im gonna grab pypanel and stuff too i guess
aarcanedelaney, get your X working first, then customize it :)
delaney, get this, you don't even need an xorg.conf most of the time~
delaneyokay.. i have openbox running.
fonts are CRAZY small and i really need to get xorg.conf setup so that i can have proper fonts etc.
but its running.
aarcanedelaney, you can use firefox to do that though~

Page: 2 9 16 23 30 37 44 51 58 65 

IrcArchive

NY Lost Funds