#apache - Wed 28 Mar 2007 between 19:31 and 19:52

NY Lost Funds



gryzori saw that a while ago, too
ar7jpeg: so dont help
jpegar7: I didn't ask if it was correct, dummy. I asked what it was.
ar7and consider i did not ask your help
jpegok. have fun.
ar7i said i do not need your help
bye
sharpiear7, you might want to actualy give the answers to peoples questions if you want help... "it is right" and "it is correct" are not answers
fajitatake care, hon
sharpiewhat a dolt
fajitaa dolt is using awstats to view the apache logs... they update every 10 minutes, but I can't find how they do this... I would assume that there would be a cronjob doing it, but can't find one. Any ideas?
jpeghi, please help me, let me paste the logs in the channel. everything is set up correctly, what's the problem??? DUHRHHRHRHR.
megaspazerm... o.O
sharpiethe problem is either apache... or the guy who has been using it for 10 minutes... you decide
gryzorlets not let him waste the channel any more time. A better topic can be found, for sure.
thumbspctony: sorry support and all
surfedHelp pls, cant seem to get behind this: .htaccess Order Deny,Allow / Deny from All / Allow from 192.168.1.151 lets all trafic fro all ips thrugh, allow overides is on in config
tiz-i have mod_rewrite loaded and can see it in phpinfo(), but it's not working... what could i possibly be doing wrong?
gryzorsurfed: add junk in your .htaccess, and see if apache complains
surfedok tnx
gryzortiz-:
fajitatiz-: is you on windows
gryzorelaborate
fajitaYou make no sense, try to rephrase your question and elaborate on what you want, what you tried, and what didn't work (paste the error message you see in the error log, usually named error_log or error.log). Also tell us what platform you are on and what version of apache you are using.
tiz-fajita, no, fbsd
fajitatiz-: sorry...
tiz-well, I have "LoadModule rewrite_module libexec/apache/mod_rewrite.so", and if I do a phpinfo() I see mod_rewrite is loaded... however when I attempt to go to a page that should be re-written, I'm just getting a 404 as if it isn't there
jpegtiz-: so your rule isn't working.
tiz-oh and AddModule mod_rewrite.c
the rule is the same thing on another server and it works fine
surfedhmm no it does not complain...
gryzor: strange thing is in another dir htaccess works
tiz-I copied the .htaccess from another one of my servers
gryzorsurfed: then your htaccess is ignored for that directory
surfedstrange
fajitastrange is good
jpegtiz-: are you sure you can put rewriterules in .htaccess on that server?
gryzorsurfed: you must set an allowoverride in the matching <Directory> block.
jpegtiz-: also, let's see the error log entry. which file is not found?
tiz-jpeg, I'm hoping, what do I need to set? I was attempting to compare what I have in each httpd.conf regarding .htaccess but both look the same

Page: 5 12 19 26 33 40 47 

IrcArchive

NY Lost Funds